Gemaakt In Amerika. Geïnspireerd door Europa

Puzzelen met een doel.

De vrachtwagens zijn de perfecte manier om je kind te helpen in de ontwikkeling. Op een speelse manier leren ze probleemoplossend te denken, ontwikkelen ze hun fijne motoriek en creatieve vaardigheden. Deze 3D-puzzel is ecologisch en gemaakt in Amerika.

 

Onze Vrachtwagens

Ecologisch gemaakt in Amerika

Ons milieuvriendelijke speelgoed wordt gemaakt van zaagmeel afkomstig van Amerikaanse meubelfabrikanten. Door zaagmeel op te nemen kunnen we 30% minder plastiek gebruiken dan traditioneel plastiek speelgoed. Zo krijgt het zaagmeel een tweede leven in plaats van te worden verbrand. Dit resulteert in duurzaam speelgoed met een zijdezacht gevoel.

Luke heeft dit speelgoed ontworpen als 3D-stapelpuzzels met onderdelen die mixen en matchen. Een kleine "wiebelruimte" betekent dat kinderen vanaf drie jaar oud hun probleemoplossend, creatief spel en fijne motoriek kunnen ontwikkelen zonder gefrustreerd te raken.

Tot slot, alles wat we gebruiken om ons speelgoed te maken - elk materiaal, elke tool en elke leverancier is Amerikaans - zorgt voor de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, ... en plezier!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon